De favoriet van….

De favoriete producten van onze medewerkers.

De favoriet van….Hanny

Eerlijk & Werelds tuindecoratie scrapmetal

Ik heb gekozen voor de kunstvoorwerpen van gerecycled metaal. Mooi om te zien hoe de kunstenaars van afval, bijvoorbeeld, prachtige bloemen maken. En nog veel meer. Het doel om mensen te helpen aan een goed bestaan is het mooiste. In de ruim 20 jaar dat ik werk bij Eerlijk & Werelds (voorheen Wereldwinkel Heiloo) heb ik samen met collega’s al vele prachtige producten mogen verkopen. Hierdoor zijn er al heel wat mensen wereldwijd geholpen.

De favoriet van….Trudie

Eerlijk & Werelds De favoriet van sjaals

Voor de rubriek “mijn favoriete product” heb ik gekozen voor onze sjaalcollectie. De sjaals, ’s winters van onder andere vilt en zomers van onder andere 100% zijde vind ik onweerstaanbaar. De kleuren en motieven zijn fraai, maken je echt mooi en blij en in de winter behaaglijk warm. Met het vervaardigen krijgen veelal vrouwen, uit onder andere Nepal, India en Indonesië een eerlijk inkomen en respect voor hun arbeid en creativiteit.